VOLENDAM - Jong FC Volendam is zaterdagmiddag tegen de vijfde nederlaag in acht duels aangelopen. In de thuiswedstrijd tegen Scheveningen verloor de ploeg van trainer Kiki Musampa met het kleinst mogelijke verschil: 0-1.

Beide ploegen waren in de eerste helft redelijk in evenwicht. De Volendamse beloften hadden weliswaar meer balbezit, maar voor echt grote kansen zorgde dit niet.

Scheveningen werd na de rust gevaarlijker en kreeg al een tweetal mogelijkheden alvorens Michael de Niet twintig minuten voor tijd een voorzet van lex Immers op waarde wist te schatten en snoeihard de 0-1 binnen kopte. De Volendammers leverden in de slotfase nog de nodige strijd, maar konden het tij niet keren. Scheveningen heeft door de zege nu vier punten voorsprong op de onderste vier ploegen waartoe Jong FC Volendam behoort.