MAASSLUIS - De zorgen blijven groot voor Jong FC Volendam dat zaterdag met 4-2 onderuit ging bij Excelsior Maassluis. Bram Wennekers was met een hattrick en een assist de grote plaaggeest voor de Volendamse beloften.

Wennekers opende al na een klein kwartier de score op aangeven van Langedijk. Kort voor de rust werd die ssore verdubbeld door Urbanus, maar nog steeds in de eerste helft deed de ploeg van trainer Musampa iets terug. Givairo Reid werd weggestuurd door Jordi Blom en schoot de 2-1 achter doelman Boks.

Het gaf vertrouwen voor de tweede helft, maar die kreeg weer een deuk toen keeper Van Oevelen een poging van Langedijk los liet en Wennekers er als de kippen bij was voor de 3-1. Jong FC Volendam antwoorde echter weer snel toen Tayrell Wouyer de aansluingstreffer liet anatekenen. In het resterende half uur kregen de Volendammers de nodige kansen, maar was het vlak voor tijd Wennekers die zich kroonde tot man van de wedstrijd door met zijn derde goal de eindstand op 4-2 te bepalen.

jong FC Volendam blijft zodoende voorlaatste in de Tweede Divisie met vijf punten voorsprong op OFC dat vandaag nog in actie komt.