VOLENDAM - In de onderste regionen van de Tweede Divisie heeft Jong FC Volendam een sprongetje naar boven gemaakt op de ranglijst door hekkensluiter OFC uit Oostzaan met 2-0 te verslaan.

De thuisploeg van trainer Kiki Musampa startte heel sterk aan het duel en kreeg al in de openingsfase goede mogelijkheden voor Antonioli, Blom en Hoeve. Jordi Blom, gisteren nog in de selectie bij het vlaggenschi van de Volendammers brak uiteindelijk in de 34e minuut de ban door de bal achter doelman Agyei te schieten. Kort voor rust kwam de thuisploeg echter ook goed weg toen Demio Walberg het aluminium raakte.

Ook na rust lieten de gasten van trainer Pieter Mulders zich enkele malen goed zien, maar men wist het goede spel niet om te zetten in doelpunten. Een klein kwartier voor tijd besliste Jong FC Volendam, waar Calvin Twigt na lang blessureleed zijn rentree maakte, het duel door een treffer van Milan de Haan.