VOLENDAM - Jong FC Volendam speelt ook komend seizoen in de Tweede Divisie. De ploeg van trainer/coach Kiki Musampa poetste de eerdere 1-0 nederlaag tegen Jong Almere City FC weg door in eigen huis met 3-0 te zegevieren.

De Volendammers maakten vanaf de eerste minuut duidelijk wat de intenties waren. De Almeerders werden op eigen helft terug gezet en na een kwartier kopte Koen Blommestijn op aangeven van Younes Taha de openingstreffer tegen de touwen. Taha zorgde zelf kort voor de rust voor de 2-0 toen hij alert was bij een rebound nadat Tayrell Wouter uit een vrije trap de paal had geraakt.

Kort na de rust maakte Blommestijn zijn tweede en konden de Volendamse beloften, ondanks een rode kaart voor Wouter, het duel gecontroleerd uitspelen.