NEDERLAND - Met familie aan tafel gaan, is in Latijns-Amerika heel belangrijk. Het is de plek waar je thuis komt en er is altijd plaats voor meer mensen. Uit liefde voor Latijns-Amerika, die families en hun recepten is Cocina Latina ontstaan. Een heerlijk kookboek voor de hele familie en een culinaire reis door de projectlanden van WereldOuders: Mexico, Honduras, Haïti, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, de Dominicaanse Republiek, Peru en Bolivia.

Cocina Latina is een boek om vaak uit te koken, voor vrienden en familie, met leuke weetjes en recepten voor de kinderen. Mooi om te krijgen, fijn om te geven. Want met de aanschaf van Cocina Latina, steun je de projecten van WereldOuders voor kwetsbare kinderen en families in Latijns-Amerika.

Bestel Cocina Latina via www.wereldouders.nl/kookboek of scan deze QR code:


Over WereldOuders
WereldOuders zet zich dagelijks in om de situatie van kwetsbare kinderen en gezinnen in Latijns-Amerika op de lange termijn te verbeteren. De organisatie vangt kinderen op die nergens anders terecht kunnen en geeft ze een stabiele thuisbasis, onderwijs en medische zorg. WereldOuders ondersteunt kinderen en hun familie in lokale gemeenschappen met projecten rondom o.a. onderwijs, duurzaamheid, agricultuur, noodhulp en medische zorg.