Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Zwaar bewolkt10.9 ℃

Moped in Zwaag

Bezoekadres:

Moped

De Oude Veiling 51
1689AB Zwaag
0229-268006
info@moped.nl
http://www.moped.nl/

Moped Brommershop

Bij Moped Brommershop bent u aan het juiste adres als het gaat om nieuwe of gebruikte brom- en snorscooters en brom- en snorfietsen. Ook kunt u in onze ruim opgestelde showroom terecht voor elektrische en gewone fietsen.

Alle A-merken bromfietsen, scooters en fietsen kunt u vinden in ons assortiment.

Verder staan wij u graag bij als het gaat om reparaties, onderhoud, schadeherstel en/of taxatie van uw vervoersmiddel. Service staat bij ons nog ouderwets hoog in het vaandel.

Daarnaast heeft Moped Brommershop het grootste vuurwerkassortiment van Hoorn en omstreken. Een garantie voor een spetterend nieuwjaar. U kunt uw vuurwerk ieder jaar eenvoudig bestellen op www.hoornvuurwerk.nl.

Onlangs was Lodewijk Vermeer, eigenaar van Moped Brommershop, te gast bij het programma 'Westfriesland in Bedrijf' op Radio Hoorn. Beluister hieronder zijn gesprek.

Moped Brommershop heeft ook een zeer groot assortiment gebruikte onderdelen. Neem eens een kijkje bij onze Marktplaats advertenties. Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment.

Foto's van Moped

Moped image 1
Moped image 2
Moped image 3
Moped image 4
Moped image 5
Moped image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Moped. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map