Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Lichte regen11.2 ℃

Pe-Ma Metaal in Zaandam

Bezoekadres:

Pe-Ma Metaal

Penningweg 79C
1507DG Zaandam
075 614 3010
info@pe-ma.nl
http://www.pe-ma.nl

Pe-Ma Metaal

Metaalbedrijf Pe Ma is een familiebedrijf opgericht in 1999 en gevestigd aan de Hoofdtocht te Zaandam. Inmiddels is Pe Ma al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in allround metaalbewerking en constructiewerk.

Pe Ma metaal en constructiebedrijf bestaat uit twee enthousiaste en zeer gemotiveerde vakmannen Maurice en Peter van Halderen. Samen staan zij ijzersterk binnen hun bedrijf.

Naast jaren ervaring heeft de kracht van PeMa zich kunnen kenmerken in een kwalitatief hoogstaande uitvoering en grote flexibiliteit. Door de oprichting van een eigen machinepark en fabriek is het mogelijk om het proces van idee tot uitwerking in controle te hebben. Hierdoor bieden wij niet alleen een compleet metaal en constructiebedrijf maar kunnen wij ook flexibel innoveren, de kwaliteit bewaken en specifiek maatwerk leveren.

Door de jaren heen heeft PeMa meerdere projecten en opdrachten in meerdere plaatsen in Nederland uitgevoerd, bijvoorbeeld in Amsterdam, Zaandam, Purmerend en Alkmaar. Wij leveren diensten aan onder andere particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.

Enkele van onze opdrachtgevers zijn

Hotel Inntel Zaandam
Universiteit van Amsterdam
Gemeente Zaandam
Patronaat Haarlem
Hotel Assendelft

Foto's van Pe-Ma Metaal

Pe-Ma Metaal image 1
Pe-Ma Metaal image 2
Pe-Ma Metaal image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

6 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Pe-Ma Metaal. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map