WATERLAND - De directie en medewerkers van de Bibliotheek hebben er naar uitgekeken om weer bezoekers te kunnen ontvangen. En eindelijk is het zover. Op maandag 25 mei gaan de bibliotheekvestigingen Beemster, Edam, Landsmeer, Purmerend en Volendam weer open voor het lenen en inleveren van materialen.


De openingstijden voor deze gedeeltelijke openstelling zijn:
Purmerend: maandag t/m vrijdag van 12.00 - 15.00 uur
Volendam: maandag t/m vrijdag van 12.00 - 15.00 uur
Edam: maandag t/m vrijdag van 12.00 - 15.00 uur
Landsmeer: maandag t/m woensdag en vrijdag van 12.00 - 15.00 uur
Beemster: maandag t/m woensdag en vrijdag van 12.00 - 15.00 uur

Tijdens de openstelling kunnen leden alleen terecht om te lenen via zelfservice. Het terugbrengen van materialen kan aan de buitenzijde van het gebouw via de inleverbus. Er zijn op deze tijden geen toiletten toegankelijk en er zijn geen faciliteiten als printen/kopiëren, koffie/thee, leestafels of computers beschikbaar. Ook is belangrijk te weten dat iedereen bij binnenkomst wordt gevraagd om maximaal 20 minuten de tijd te nemen om weer nieuwe materialen uit te zoeken. Dit vanwege een snelle doorstroom van bezoekers omdat de Bibliotheek maar een maximaal aantal bezoekers mag toelaten. Klantenservice bieden wij alleen op afstand via mail of telefoon.

Met de Afhaalbieb gaat de Bibliotheek door. Er kunnen nog steeds Verrassingstassen worden besteld online en later worden afgehaald. De afhaalbieb voor Verrassingstassen en gereserveerde materialen blijft op maandag, dinsdag en woensdag van 11.00 – 13.00 uur. 

Een Verrassingstas bestellen kan via www.bibliotheekwaterland.nl. Wel lenen maar nog geen lid? Lid worden kan ook via de website en een lidmaatschap is tot 18 jaar gratis.