KWADIJK/AMSTELVEEN/ZAANDAM - Veel nieuw talent ontdekt tijdens de castingdagen van Elite Model Look in WFC Amsterdam.

Honderden deelnemers uit heel Nederland verzamelden zich dit weekend in hèt fashion hart van Nederland, WFC Amsterdam, om deel te nemen aan de castingdagen van Elite Model Look. Dit jaar maken zowel modellen als content creators een kans op een wereldwijd contract bij één van de agency's van Elite World Group.

Aan het einde van de castingdagen, zagen 38 jongens en meisjes hun droom uitkomen toen ze werden geselecteerd voor de volgende ronde, de Elite Model Look halve finale die aanstaande zaterdag 18 september plaatsvindt. De gelukkige deelnemers werden gekozen door de Elite Model Look-jury, bestaande uit Nodar Beghiyl (Elite Model Look Nederland) Jetteke van Lexmond (stylist en fashion director), Mascha Feoktistova (beautygloss), Marjolein Vreeke (modellen trainer), Femke van Asperen (Elite model), Ségolène Robin (WOMEN Paris) en Cloez Emilie (Elite Model Paris).

"Bij de selectie van de kandidaten wordt, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends. Kortom de voor Elite zo kenmerkende combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid" aldus de Elite Model Look jury.

OVER ELITE MODEL LOOK
Opgericht in 1983, Elite Model Look is de meest prestigieuze internationale modellen zoektocht waaraan vele Super Modellen hun carrière hebben te danken. Zoals Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Lara Stone en Alessandra Ambrosio.

Elk jaar nemen duizenden kandidaten verspreid over meer dan 40 landen deel aan deze buitengewone modellen zoektocht wat beschouwd moet worden als lanceerplatform, niet alleen voor een carrière als model, maar ook om internationaal aan de top te komen.