OOSTHUIZEN - Zondagmiddag 26 november vindt bij GaleriAle, gelegen aan de Raadhuisstraat 17 te Oosthuizen, de opening van de nieuwe expositie ‘Irma‘ plaats. ‘Irma’ is een veelzijdige expositie van een veelzijdig mens! Haar schilderijen nemen je mee in een zoektocht naar verbeelding. Kunstenares Irma Verschuren laat zich graag inspireren door mensen en gebeurtenissen uit haar omgeving.

Gebeurtenissen zo oud als de mensheid, maar overweldigend en nieuw voor wie er middenin zit: het geluk van de liefde; nieuw leven; het verdriet om verlies door dementie, overlijden; de impact van muziek; het zoeken naar en ontdekken van een nieuwe toekomst; ontroerende en intieme belevingen. Haar schilderijen zijn vaak een geabstraheerde versie weergeven van de werkelijkheid. Zij werkt en experimenteert met verschillende materialen en maakt gebruik van gemengde technieken, al naar gelang het onderwerp.

Inmiddels heeft Irma drie dichtbundels uitgegeven, te weten: ‘Loslaten’, ‘Onderweg’ en ‘Met andere ogen’, welke ook bij GaleriAle te zien zijn. In deze dichtbundels zijn, zoals de naam al doet vermoeden, niet alleen haar schilderijen maar ook haar gedichten, welke zijn toegespitst op haar werk te lezen.

Zondagmiddag 26 november is vanaf 15.00 de feestelijke opening van deze nieuwe expositie bij GaleriAle. Iedereen wordt verwelkomd met een drankje en een hapje. Ook kunt u kennis maken met de kunstenares. Om 17.00 uur sluit GaleriAle haar deuren, waarna de expositie volgens de reguliere openingstijden, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur, te bezichtigen is. Bezichtiging buiten de openingstijden kan op telefonische afspraak: 06-57003083. Meer informatie: www.galeriale.nl.