AVENHORN - Op woensdag 23 mei brengt de Westfriese zangeres Janina haar eerst solo-single "Leven met een lach" uit. Hoewel geboren en getogen in Volendam woont de zangeres al weer tien jaar met haar gezin in Avenhorn. Het muziek maken zit Janina in het bloed want al sinds haar 18e speelde zijn in tal van bands en op diverse evenementen met verschillende genres.

Sinds 2016 is Janina solo gegaan en zingt zij alles wat ze leuk vind dus van Bonnie St. Claire tot The Beatles, en van Imca Marina tot ABBA. Na enthousiaste reacties op een liedje dat ze vorig jaar voor de Volendammer kermis schreef besloot ze haar wens in vervulling te laten gaan en een eigen single op te nemen.

De opnames van de bijbehorende clip van "Leven met een lach" is afgelopen zaterdag opgenomen in Sprookjeswonderland te Enkhuizen, en de single komt dus zelf nog deze week uit. Tegelijkertijd is ook de clip te bekijken op zowel het YouTubekanaal als de website van janinamusic.nl

Behalve het uitbrengen van de single is het doel van Janina om de komende periode op zoveel mogelijk feesten, kermissen en gezellige evenementen te kunnen optreden. Zo staat zij komende zondag al bij de Toppers van oranje in Boxmeer, maar er zijn ook optredens dichter bij huis zoals op 17 juni tijdens de Amusement-tour in Berkhout en tijdens het Odigo-festival in Oudendijk.