VOLENDAM - Vomar is er altijd om betaalbare boodschappen voor iedereen te bieden. En nu, zo vlak voor de feestdagen, doet het supermarktbedrijf nog iets extra’s. Op vrijdag 15 december rijdt de kerstman in een speciaal versierde Vomar Kersttruck naar de Burgemeester van Baarstraat in Volendam. Op deze locatie kunnen passanten meedoen met de gratis kerstloterij en kans maken op een kerstpakket ter waarde van 50 euro.


Iedereen kan wel een extraatje gebruiken. En met de versierde en verlichte Vomar Kersttruck, die niet te missen is, maken we er samen met de kerstman ook nog eens een feest van. Kinderen kunnen op de foto met de Kerstman en er is gezellige kerstmuziek en misschien wel sneeuw.

Loterij
De Vomar Kersttruck parkeert op de Burgemeester Van Baarstraat, bij de Vomar, op vrijdag 15 december van 14.30 tot 15.30 uur. Iedereen mag gratis meedoen met de loterij. De winnende lootjes krijgen een goedgevuld kerstpakket ter waarde van 50 euro. We hopen veel gelukkigen blij te kunnen maken. Het wordt sowieso super gezellig met de kerstman en zijn helpers.