VOLENDAM - Voortaan kunnen klanten in Volendam terecht bij een Albert Heijn in hun eigen buurt. De winkel, een voormalige DEEN, zit in het winkelcentrum de Stient en heeft het nieuwste concept, met grote focus op vers, gemak en digitale innovatie. Vandaag om 16:00 uur ging Albert Heijn de Stient open. Supermarktmanager Tanja van Hekezen: “Ons hele team keek er erg naar uit om klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel! We kregen veel complimenten. Klanten zijn blij met het grote versaanbod, maar ook met de mooie bloemenafdeling die gewoon is gebleven.”


Albert Heijn is nu ook sponsor van FC Volendam. De bekende DEEN-cup voor de jeugdleden van voetbalclubs uit Noord-Holland gaat verder als de Albert Heijn Cup. Vanavond wordt de eerste wedstrijd gespeeld.

Groot versaanbod
Albert Heijn de Stient heeft een groot aanbod groente en fruit, onder andere afkomstig uit Noord-Holland zoals andijvie uit Heerhugowaard en bloemkool uit Andijk. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Gemakkelijk en snel
De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen snel gaat.

Tanja van Hekezen: “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk.” Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat, een oplaadstation voor de OV-chipkaart en PostNL.

Veel keuze in prijs
Albert Heijn de Stient biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We hebben zo’n 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager.

Extra feestelijk
Na de opening blijft het nog even extra feestelijk bij Albert Heijn de Stient. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen.

Tanja van Hekezen hoopt dat klanten zich snel thuis zullen voelen in de nieuwe winkel. “Wij willen graag de persoonlijke supermarkt in de buurt zijn. Klanten kunnen met elke vraag, opmerking of tip bij ons terecht.”

Albert Heijn aan de Stient 4 in Volendam is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 9:00 tot 18:00 uur. Op dinsdag 5 oktober opent nog een nieuwe Albert Heijn. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit aan de Langemeerstraat 2B in Edam.