VOLENDAM - De ombouw van DEEN naar Albert Heijn in winkelcentrum Havenhof is afgerond. De winkel aan de Zeestraat 21-1 heeft het nieuwste concept met extra aandacht voor vers, gemak en digitale innovatie. Vandaag ging de nieuwe winkel open. Supermarktmanager Dave van Beek: “We krijgen veel complimenten. Klanten zijn blij met het grote versaanbod en de zelfscankassa’s, maar ook met de geliefde DEEN-producten die zijn gebleven zoals de bloemen, planten, het brood van Pater en de knoflooksaus.” De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen.

Albert Heijn Havenhof heeft een groot aanbod groente en fruit, onder meer afkomstig uit Noord-Holland zoals broccoli uit Andijk en peren uit Hem. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Extra services
Albert Heijn Havenhof is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor afrekenen nog sneller gaat. Dave van Beek: “Als je liever bij de reguliere kassa wil afrekenen, kan dat natuurlijk.” Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. De winkel biedt extra services, onder andere een afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadstation voor de OV-chipkaart. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Bonus en Prijsfavorieten

Klanten hebben bij Albert Heijn veel keuze in prijs. De bekende A-merken zijn er, evenals de voordelige AH Huismerken. In de winkel vind je ook Prijsfavorieten, producten van topkwaliteit met altijd een lage prijs. Ze zijn herkenbaar aan het blauwe duimpje. “Bovendien hebben we elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager. Albert Heijn Havenhof aan de Zeestraat 21-1 in Volendam is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur, zondag van 9:00 tot 18:00 uur. Dinsdag 16 november opent nog een nieuwe Albert Heijn. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit aan de Boxenring 40a op Marken.