VOLENDAM - Annelies en Sandy waren al een tijdje vriendinnen met ieder een eigen hobby; Zwemjuf Annelies hield zich van kleins af aan al bezig met het spirituele en ontdekte dat ze het talent had om foto's, voorwerpen èn mensen te kunnen lezen. Sandy las al geruime tijd de tarotkaarten en volgde een studie psychologie naast haar werk als operatie-assistente.


Bij toeval ontdekten zij dat dat ze opmerkelijk vaak op éen lijn zaten als ze los van elkaar iemand een consult gaven. Ze besloten hun krachten te bundelen en samen als duo consulten te gaan geven, onder de naam Yin & Yang; de éen blond, de ander donker, maar ook spiritualiteit versus wetenschap.

Gezamenlijk zijn ze nog veel sterker in hun waarnemingen en conclusies, waarbij een consult bij hen heel erg diep gaat en er op praktisch alle vragen een antwoord komt.

Annelies kijkt ver de toekomst in en communiceert ook met overledenen. Sandy combineert de inzichten vanuit de tarot met haar interesse in de psychologie, waardoor er ook handvatten voor problemen en situaties worden aangereikt. Ze studeert momenteel ook klinische psycho neuro immunologie (cPNI), waarin alles met alles wordt verbonden. Ziektes, mentale issues en onbegrepen klachten kunnen hierdoor mee worden verklaard en inzichtelijk gemaakt.

Annelies ziet op haar manier als medium, ook waar iemand mee struggelt, dus de combinatie van hen beiden, geeft een fantastisch en compleet pakket! Als duo zien ze direct waar de oorsprong ligt van waar iemand mee worstelt, geven zij daar inzicht in en helpen iemand tegelijkertijd weer op de rails. Buiten de consulten verzorgen zij ook high spiritea's, een high tea met een spiritueel randje, geven workshops, cursussen en thema avonden over diverse onderwerpen!

Je voelt je echter meteen op je gemak bij deze twee ongedwongen meiden, want ze staan met hun twee benen stevig in de hollandse klei en humor is hun middlename...