EDAM - Op zondag 23 juni 2024 organiseert Stichting Pole Position bij A.V. Edam een Heldendag met het thema atletiek. Van 12.00 tot 17.00 uur krijgen mensen met een verstandelijke beperking de gelegenheid om met elkaar te sporten en bewegen. Tijdens de Heldendag is o.a. ex-topsporter en Nederlands recordhoudster Polsstokhoogspringen Femke Pluim aanwezig.

Over de Heldendagen


Het doel van de Heldendagen is om zo veel mogelijk mensen met een verstandelijke beperking met elkaar en topsporters te laten bewegen. Het niveau, de aard van de beperking en leeftijd zijn hierbij niet relevant. Het hebben van plezier en het creëren van onvergetelijke momenten staan centraal. Tijdens de Heldendag biedt Stichting Pole Position voldoende begeleiding, benodigde materialen en een heerlijke BBQ. Na afloop ontvangen de deelnemers een medaille en gadget als aandenken.

Aanmelden Heldendag

Deelname aan de Heldendag is gratis. Deelnemers melden zich aan via de website van Stichting Pole Position, https://stichtingpoleposition.nl/evenement/atletiek/. Of met een mail naar info@stichtingpoleposition.nl.