VOLENDAM - Zoals bekend komt er op de plaats van de DEEN in het Volendamse winkelcentrum de Stient een Albert Heijn. Deze winkel krijgt het allernieuwste concept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. Albert Heijn de Stient voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. De opening vindt plaats op vrijdag 1 oktober om 16:00 uur. Supermarktmanager Tanja van Hekezen en haar team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Het pand aan de Stient 4 wordt momenteel ingrijpend verbouwd. Er komen brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “Natuurlijk nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus, de bakkersbroden van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: Albert Heijn Purmerend XL, Burg. D. Kooimanweg 16. Op dinsdag 5 oktober gaat er nog een nieuwe Albert Heijn open. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit in de Langemeerstraat 2B in Edam.