WATERLAND - Op het deel van de provinciale weg N247 tussen de A10 bij Amsterdam Noord en de afslag N244 bij Edam is op meerdere plekken het asfalt in slechte staat. Van maandag 18 maart tot vrijdag 22 maart wordt op die plekken het asfalt gerepareerd.


Goed asfalt is veilig asfalt. Als er slechte plekken in het wegdek zitten, worden die gerepareerd. Dat gebeurt door op die plekken oud asfalt weg te frezen, waarna er nieuw asfalt wordt aangebracht. Om de overlast voor het verkeer zo veel als mogelijk te beperken, wordt er gewerkt van ’s avonds 20.00 uur tot 's ochtends. Wel kan de verlichting van de machines en het geluid dat het werk met zich meebrengt als hinderlijk worden ervaren.

Veilig

Om het werk veilig te kunnen uitvoeren, wordt daar waar gewerkt wordt 1 rijbaan afgezet. Dat gebeurt met een mobiele wegafzetting. Tijdens de werkzaamheden geldt een snelheidsbeperking en ‘een om en om regeling’ onder begeleiding van verkeersregelaars.

Meer informatie

Weggebruikers en omwonenden met vragen kunnen contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Berichten over werk in de regio zijn ook te volgen via de regionale Facebookpagina @ZaanstreekWaterland.