OOSTHUIZEN - In Oosthuizen zijn op 14 en 15 oktober de Wethouder Maartje Biermanstraat, de Zesstedenweg en de provinciale weg N247 dicht ter hoogte van de spoorovergang. Ook het treinverkeer ligt stil. Dit in verband met werkzaamheden.


De provinciale weg en spoorovergang krijgen een nieuwe laag asfalt. Tussen Oosteinde en de Westerweg is de weg in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer.

Het asfalt op en rond de spoorovergang heeft beschadigingen. Daarom wordt de bovenste laag asfalt van de N247 en worden de slechte stukken asfalt verwijderd. De weg krijgt daar over de hele breedte een nieuwe asfaltlaag en nieuwe belijning. Er wordt gewerkt van 14 oktober 06.00 uur tot 15 oktober 06.00 uur. Om het werk veilig en snel uit te kunnen voeren wordt er ’s nachts doorgewerkt. Daarmee wordt de periode van omrijden voor het verkeer zo veel mogelijk beperkt.

Omleidingen

Een afsluiting betekent omrijden. Tijdens de werkzaamheden is de N247 in beide richtingen afgesloten tussen Oosteinde en Westerweg. Vrachtverkeer, auto’s en motoren moeten omrijden via de N247, A7 en N244. Nood- en hulpdiensten kunnen altijd langs het werk.
De Zesstedenweg/Wethouder Biermanstraat is in beide richtingen dicht tussen De Wijzend en Westerweg. Bussen, fietsers, bromfietsers en het landbouwverkeer worden omgeleid via de Westerweg, Warder en Oosteinde.
Het treinverkeer tussen Hoorn en Zaandam ligt dit weekend stil. Prorail voert onderhoud uit aan het spoor.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Servicepunt van de Provincie Noord-Holland via 0800-200600 (gratis) of per mail servicepunt@noord-holland.nl. Meer informatie over werk aan de weg vindt u ook op de regionale facebookpagina.