MONNICKENDAM - Op zaterdagavond 28 december 2019 zal de eerste Top2000-kerkdienst van Waterland plaatsvinden in de Opstandingskerk in Monnickendam. Het wordt een kerkdienst waarbij de mooiste nummers uit de popmuziek de plaats innemen van psalmen en gezangen. De dienst vindt plaats in de week van de Top2000 op NPO Radio 2. Sinds 2013 doen jaarlijks zo'n 120 kerken in het hele land mee.

Stemmen!
Via de website https://www.top2000kerkdienst.nl/stemmen/?stemmen=Monnickendam kan iedereen stemmen op zijn/ haar favoriete nummer. De TOP10 van Waterland vooraf aan de dienst vertoond. Laat je stem horen en zie jouw favoriete nummer terug in de TOP10.

Vanaf 19.00 uur is de Opstandingskerk open en wordt er onder het genot van koffie en thee de TOP10 van Waterland vertoond. De dienst begint om 20.00 uur. Er wordt gecollecteerd voor kinderen in Moldavië. Voor miljoenen kinderen op deze wereld is het elke dag donker. Ze moeten leven met oorlog, armoede of ziekte. Met de kerstcampagne van Kerk in Actie delen we dit licht met kinderen in Moldavië. Zo verlichten we hun leven met geloof, hoop en liefde.

Na afloop van de dienst is er een drankje verkrijgbaar, zijn er hapjes en is er gelegenheid om na te praten.

Wil je meer informatie? Dit kan via mailadres: Top2000.kerkdienst2019@gmail.com.