VOLENDAM - Francesco Antonucci maakt de rest van het seizoen af bij FC Volendam, de huidige koploper van de Keuken Kampioen Divisie. De 22-jarige aanvallende middenvelder wordt gehuurd van Feyenoord.


Antonucci kwam de afgelopen twee seizoenen ook al uit voor FC Volendam en was daarin zeer succesvol. In 52 wedstrijden maakte hij 15 treffers en bereidde 17 doelpunten voor. Francesco Antonucci kwam in de zomer van 2019 naar Volendam als huurling van AS Monaco.

Na een succesvol seizoen nam Feyenoord de Belg van Italiaanse afkomst over, maar verhuurde hem nog een seizoen aan FC Volendam. Dit seizoen begon Antonucci wel in De Kuip, maar daar wist hij nog niet door te breken en kreeg hij slechts in de Conference League een paar minuten speeltijd.

Feyenoord en FC Volendam kwamen overeen dat mocht FC Volendam promoveren dat Antonucci dan volgend seizoen ook door de Volendammers gehuurd wordt. Op de website van FC Volendam laat de middenvelder blijken verguld te zijn met zijn terugkeer: “Ik ben blij om weer terug te zijn bij FC Volendam, het voelt als thuiskomen”, is Antonucci tevreden. “Dit was een keuze met mijn hoofd én mijn hart. Vorig seizoen is het niet geëindigd zoals we hoopten en ik wil heel graag helpen om nu wél te promoveren."