VOLENDAM - ZVV Volendam heeft vrijdagavond goede zaken gedaan in de strijd om de onderste plaatsen. De ploeg van coach Hjalmar Hoekema wist in eigen huis het inhaalduel tegen Groene Ster met 3-2 te winnen.

Robin Bont was na afloop de gevierde man want de aanvoerder legde basis voor de overwinning door in de eerste helft eerst met links een bal in de kruising te jagen en vervolgens een vrije trap tegen de touwen te schieten. Halverwege de tweede helft was het vervolgens voor Johan Keizer een koud kunstje om de wedstrijd definitief te beslissen na goed voorbereidend werk van Johan Mühren. De gasten uit Vlissingen wisten zich nog even op te richten met twee goals, maar door een goede redding van keepr Steur wist de thuisploeg de drie punten over de streep te trekken.