VOLENDAM - De beloften van FC Volendam hebben ondanks een bliksemstart de thuiswedstrijd tegen Noordwijk niet in winst kunnen omzetten. Jong FC Volendam stond na zes minuten al op een 2-0 voorsprong, maar moest toch een gelijkspel toestaan.

De goede start van de Volendammers kan voor een groot deel op het conto worden geschreven van Koen Blommestijn. Na drie minuten liet hij doelman Janse al met een knalhard schot kansloos en even later kapte hij de verdediging uit om ook de 2-0 te maken. Tien minuten voor de rust vond Noordwijk de aansluiting toen Emiel Wendt van rand zestien uithaalde.

Kort na de rust had invaller El Idrissi de thuisploeg weer op een marge van twee kunnen zetten, maar mikte net naast. Noordwijk voerde daarna de druk op, maar keeper Van der Wilt hield met enkele puike reddingen lang stand. Zes minuten voor tijd moest hij echter alsnog capituleren toen Dylan Rietveld inkopte en Wendt het laatste tikje gaf: 2-2.