VOLENDAM - Vanaf zondag 11 t/m zaterdag 17 februari kunt u op LOVE TV kijken naar de tweede aflevering van De Aftrap, een talkshow over voetbal! Dit keer ontvangen presentatoren Jack Mühren en Kees Kwakman Sonny Silooy en André Stuijt.

Sonny Silooy
Voormalig Nederlands voetballer en huidig voetbalcoach Sonny Silooy behaalde als speler zijn grootste successen bij Ajax. In Amsterdam bouwde hij een succesvolle erelijst op in zowel het nationale- als internationale voetbal. Hij won met Ajax zeven landstitels, vier nationale bekers, drie supercups, de Europacup II, de UEFA Cup, de UEFA Super Cup en de wereldbeker. In 2000 nam Silooy afscheid van het betaalde voetbal.

André Stuijt
André Stuijt was vier seizoenen contractspeler bij FC Volendam en voetbalde voornamelijk als voorstopper in het eerste elftal waar hij 68 wedstrijden speelde. In het laatste seizoen kreeg hij van trainer Korbach te horen dat deze de voorkeur gaf aan Robert Molenaar in het elftal. Dit was voor André het moment om de opleiding tot luchtverkeersleider te gaan volgen, alwaar hij uitgekozen werd uit 6000 gegadigden. In die functie is hij alweer 21 jaar werkzaam op Schiphol.