GROESBEEK - Jong FC Volendam is er niet in geslaagd het hoog geklasseerde De Treffers te verrassen. De thuisploeg nam al zeer snel een 2-0 voorsprong waarna de gasten voortdurend achter de feiten aanliepen: 3-2.

Tegen Jong FC Volendam kenden de Groesbekers een uitstekende start. Coen Maertzdorf en Jordy Thomassen zorgden ervoor dat het al binnen tien minuten spelen 2-0 stond. Tayrell Wouter deed wel wat terug voor de Volendamse beloften, maar op slag van rust was de marge weer twee via Teije ten Den.

Een eigen doelpunt van Ricardo Ippel maakte de wedstrijd weer even spannend, maar De Treffers trok de zege over de streep. Vlak voor tijd kreeg Volendam-verdediger Sjors Kramer nog een directe rode kaart vanwege het neerhalen van de doorgebroken Ten Den.