VOLENDAM - Het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar werkt in november een vierlandentoernooi af in Armenië. KNVB-coach Maarten Stekelenburg heeft 33 spelers opgenomen in zijn voorlopige selectie voor het toernooi en tot deze selectie behoren onder andere Mike Eerdhuijzen (Jong FC Volendam) en Vasco Lo-Ning-Hing (FC Volendam O19).


Naast gastland Armenië treft Oranje Onder 19 Duitsland en Portugal. Nederland begint het toernooi woensdag 14 november om 14.00 uur lokale tijd tegen Armenië. De wedstrijd wordt gespeeld in het FFA Academy Stadium in Yerevan. Zaterdag 17 november staat in het Republican Stadium in Yerevan de wedstrijd tegen Duitsland op het programma. Dit duel begint om 17.00 uur lokale tijd.

Onder 19 sluit het toernooi dinsdag 20 november af met een wedstrijd tegen Portugal. Ook deze wedstrijd wordt in het Republican Stadium in Yerevan gespeeld en begint om 17.00 uur lokale tijd.

De definitieve selectie wordt binnenkort bekend gemaakt en wij hopen uiteraard op een meer dan verdiende uitverkiezing voor Mike en Vasco!