VOLENDAM - Aanvoerder Kevin Visser (31) en Boy Deul (32) spelen ook komend seizoen voor FC Volendam, zo maakte de club deze week bekend. Visser blijft in ieder geval nog twee jaar nadat de optie in zijn tot 2021 lopende contract gelicht werd. De captain zal tevens een functie als jeugdtrainer aanvaarden. Deul, die in 2018 terugkeerde op het oude nest waar hij zijn carrière begon, verlengde zijn contract met één seizoen.


Kevin Visser kwam in 2016 over van Helmond Sport en speelde eerder voor ADO Den Haag. De gedreven aanvoerder speelde inmiddels 128 wedstrijden voor FC Volendam waarin hij 13 keer scoorde. Op de website van FC Volendam liet Visser afgelopen vrijdag weten: “Het voelt voor mij als een enorme waardering dat de club langer met mij door wil. Daar ben ik dan ook trots op”, stelt Visser. “Daarnaast ben ik blij met de kans om mijzelf verder te ontwikkelen als beginnend trainer. Ik kijk ernaar uit om de aspecten die wij bij het eerste trainen ook over te brengen op onze talenten in de jeugdopleiding."


Eerder deze week tekende ook Boy Deul bij en ook hij is verguld met zijn contractverlenging. Na zijn vertrek in 2008 begon hij aan een reis die hem langs Duitsland (Bayern München II), Veendam, Emmen, Oekraïne (Stal Kamjanske) en Cyprus (FC Pafos) bracht om in 2018 terug te keren. “Ik ben blij dat FC Volendam het vertrouwen in mij heeft om met mij door te willen gaan”, stelt Deul. “Ik ben voornemens om het komende seizoen nog harder te strijden en mijn kwaliteiten te uiten op het veld."