VOLENDAM - In een wedstrijd die in het teken stond van 100 jaar voetbal in Volendam heeft FC Volendam met 5-0 weten te winnen van buurman RKAV Volendam. De profs stonden halverwege reeds op een 2-0 voorsprong.

In een goed gevuld stadion waar een ieder zich aan de corona-maatregelen hield was het in het eerste half uur tam en leek het letterlijk en figuurlijk op een potje zomeravondvoetbal. De ban werd gebroken door een schot van Ibrahim El Kadiri en op slag van rust wist Marco Tol die score te verdubbelen.

Kort na de rust liep de score verder op. Eerst was het Dyllandro Panko die het net vond en een kwartiertje later mocht Zakaria El Azzouzi vanaf de strafschopstip de vierde treffer maken. De eindstand kwam op het bord toen Jari Vlak een vrije trap tegen de touwen schoot.