VOLENDAM - FC Volendam is vrijdagavond in de thuiswedstrijden tegen Jong PSV tegen een forse 0-3 nederlaag opgelopen. Waar de ploeg van trainer Hans de Koning drie keer het aluminium raakte, daar waren de Eindhovense beloften een stuk slagvaardiger.

Bart Ramselaar opende de score na 13 minuten met een mooi afstandsschot en dt gebeurde vlak nadat Cas Peters van dichtbij had over geschoten en een schot van Boy Deul de lat raakte. In het vervolg van de eerste helft kregen beide ploegen goede mogelijkheden, maar omdat ook Nick Doodeman het aluminium raakte werd er niet meer gescoord.

Rond het uur besliste Jong PSV vervolgens de wedstrijd in kort tijdsbestek. Eerste scoorde Zakaria Aboukhal na een mooie steekpass van Justin Lonwijk en nog geen vijf minuten later was keeper Van Stappershoef voor een derde maal gepasseerd door een schot van Joel Piroe. Jari Vlak had nadien de stand nog wat draaglijker kunnen maken, maar ook hij raakte het aluminium.

FC Volendam - Jong PSV 0-3 (0-1)
13. Ramselaar 0-1
58. Aboukhal 0-2