VOLENDAM - Garage Kil/Volendam speelt zondag tegen Borhave. In sporthal Opperdam neemt de ploeg van trainer Ruud van den Broeck het om 14:00 uur op tegen de ploeg uit Borne.

De oranjehemden kenden vorige week in eigen huis een lastige avond tegen tegen regerend kampioen OTTO Work Force/VOC. De Volendamse dames benutte hun kansen niet, waar de Amsterdammers dat wel deden. De Volendammers kwamen in eerste instantie nog aardig mee, maar door technische fouten liep het verschil op in het voordeel van de bezoekers. De wedstrijd was daardoor al snel gespeeld en VOC won met 26-41.

Achter de feiten aan
Borhave speelde afgelopen week in eigen huis tegen Cabooter Group/Handbal Venlo. De ploeg van trainer Herman Keppels liep al snel achter de feiten aan. Via een 8-14 ruststand liepen de bezoekers uit naar 19-27 bij het laatste fluitsignaal.

Vorig seizoen
Garage Kil/Volendam en Borhave zouden ook vorig seizoen al een officieel duel hebben gespeeld. In het beslissende tweeluik om promotie naar de Eredivisie werden de Volendammers gekoppeld aan Borhave, dat de nummer voorlaatst was van de degradatiepoule. Door de terugtrekking van de proflicentie van Dalfsen werd de wedstrijd echter nooit gespeeld. Het algehele periodekampioenschap bleek voor Garage Kil/Volendam genoeg om promotie af te dwingen.

Kaartjes
Kaarten zijn vooraf te bestellen bij Betty Zwarthoed via het e-mailadres bettyzwarthoed@hotmail.com of 06-30264646. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer, of je lid bent van KRAS/Volendam, het aantal kaarten en om welke wedstrijd het gaat. De toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar bij de ingang van sporthal Opperdam.

Livestream
De wedstrijd begint komende zondag om 14:00 uur in sporthal Opperdam. Niet bij de wedstrijd aanwezig? De verrichtingen van Garage Kil/Volendam zijn ook te volgen via een livestream.

Programma Eredivisie
Zaterdag:
Cabooter Group/Handbal Venlo - Boer’n Trots Kaas/DSVD
Westfriesland/SEW - JuRo Unirek/VZV
Geonius/V&L - HV Quintus
Fit & Fun/ Voorwaarts - OTTO Work Force/VOC

Zondag:
Garage Kil/Volendam - Borhave