VOLENDAM - De dames van Garage Kil/Volendam spelen zateragavond in sporthal Opperdam tegen DSS uit Heemskerk. Op de ranglijst bedraagt het verschil tussen de teams slechts een punt. Dit is mede door de eerdere puntenmindering voor de Volendammers.

Garage Kil/Volendam verloor vorige week met een punt verschil van Westsite. De Volendammers stonden met rust bij 12-12 nog gelijk, maar kwamen in een gelijk opgaand duel tijd tekort om een minimale achterstand ongedaan te maken: 28-27. Dit was een streep door de rekening, aangezien de ploeg een week eerder nog op overtuigende wijze won van Green Park Aalsmeer (30-21).

DSS speelde op hun beurt vorige week tegen B&B Healthcare/Hercules en won de thuiswedstrijd met 26-20. Eerder ging de ploeg echter nog wel onderuit tegen Fortissimo. Op bezoek bij de huidige nummer vier werd het 27-12. De Heemskerkers staan momenteel op een zevende plek en met elf punten op gelijke hoogte met Westsite. Laatstgenoemde heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld.

Garage Kil/Volendam is nog altijd ongeslagen in het eigen sporthal Opperdam. Ook zal het verlies van afgelopen week bij de Volendammers als extra motivatie gelden om de punten in eigen huis te houden.