VOLENDAM - Garage Kil/Volendam speelt vanavond na zes weken weer thuis in sporthal Opperdam. Om 19:00 uur is Boer’n Trots Kaas/DSVD uit Deurningen de tegenstander.


Afgelopen zondag wisten de Volendammers in de uitwedstrijd tegen Borhave een punt te bemachtigen. In een rommelige wedstrijd waar aan beide kanten veel werd gemist, stond na zestig minuten een stand van 20-20 op het scorebord. Goede fases werden afgewisseld met minder goede fases, maar de Volendamse dekking stond goed. Eén punt in deze uitwedstrijd was het maximaal haalbare voor Garage Kil/Volendam.

Verloren van runner-up
Boer’n Trots Kaas/DSVD verloor afgelopen weekend thuis met 19-34 van Cabooter Group/HandbaL Venlo. DSVD staat op de negende plaats in de Eredivisie met drie punten. Garage Kil/Volendam staat na het behaalde punt van vorig weekend nog steeds op een zesde plaats, nu met negen punten.

Voor eigen publiek
De uitwedstrijd in Deurningen werd gewonnen met 32-37. De dames van trainer Ruud van den Broeck zullen er dan ook alles aan doen om ook voor eigen publiek de punten tegen DSVD binnen te halen. Bij winst blijft Garage Kil/Volendam in de buurt van de top vijf.

Tickets
Kaarten zijn vooraf te bestellen bij Betty Zwarthoed via bettyzwarthoed@hotmail.com of 06-30264646. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer, of je lid bent van KRAS/Volendam, het aantal kaarten en om welke wedstrijd het gaat. De toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar bij de ingang van sporthal Opperdam.

Livestream
Zaterdag niet aanwezig in sporthal Opperdam? De verrichtingen van de Volendamse dames zijn ook te volgen via een livestream.

Programma Eredivisie
Zaterdag:
Garage Kil/Volendam - Boer’n Trots Kaas/DSVD
Cabooter Group/HandbaL Venlo - HV Quintus
Westfriesland/SEW - OTTO Work Force/VOC Amsterdam
Geonius/V&L - JuRo Unirek/VZV
Fit & Fun/Voorwaarts - Borhave