VOLENDAM - Voor Garage Kil/Volendam wacht zaterdag een duel met Cabooter Group/Handbal Venlo. De ploeg van trainer Ruud van den Broeck kruist in sporthal Opperdam om 19 uur de degens met de bezoekers uit Limburg.

De Volendamse dames boekten in de vorige speelronde een prima resultaat tegen Boer’n Trots Kaas/DSVD. De Volendammers wonnen het duel met 32-37, wat voor hen de tweede zege in de Eredivisie betekende. Met rust was het nog spannend bij een stand van 16-17. Na de onderbreking was het Garage Kil/Volendam op voorsprong bleef, maar pas in de slotfase definitief afstand wist te nemen van de thuisploeg uit Deurningen.

Punten verdeeld
Cabooter Group/Handbal Venlo reisde afgelopen zaterdag af naar Kwintsheul voor een duel met HV Quintus. De teams waren gedurende de wedstrijd aan elkaar gewaagd. De punten werden in Zuid-Holland dan ook verdeeld: 24-24.

Primeur in Eredivisie
Dit wordt voor Garage Kil/Volendam en Cabooter Group/Handbal Venlo de eerste keer dat zij elkaar tegen komen. Het duel tussen de twee ploegen is dan ook andermaal een primeur in de Eredivisie.

Kaartjes
Kaarten zijn vooraf te bestellen bij Betty Zwarthoed via het e-mailadres bettyzwarthoed@hotmail.com of 06-30264646. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer, of je lid bent van KRAS/Volendam, het aantal kaarten en om welke wedstrijd het gaat. De toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar bij de ingang van sporthal Opperdam.

Livestream
De wedstrijd begint komende zaterdag om 19:00 uur in sporthal Opperdam. Niet bij de wedstrijd aanwezig? De verrichtingen van Garage Kil/Volendam zijn ook te volgen via een livestream.

Programma Eredivisie
Zaterdag:
JuRo Unirek/VZV – HV Quintus
Westfriesland/SEW – Borhave
Garage Kil/Volendam – Cabooter Group/Handbal Venlo
Geonius/V&L – OTTO Work Force/VOC
Fit & Fun/Voorwaarts – Boer’n Trots Kaas/DSVD