VOLENDAM - Garage Kil/Volendam speelt aanstaande zaterdag de eerste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. Op 11 januari is HV Quintus om 19:00 uur de tegenstander in sporthal Opperdam.

Vorige week leed Garage Kil/Volendam een nederlaag bij runner-up Cabooter Group/HandbaL Venlo. De Volendammers begonnen de wedstrijd te enthousiast, waardoor er geen rust in het spel kwam. De Noord-Limburgse dames stonden bij rust dan ook met 17-11 voor. Volendam schoot na de pauze wel goed uit de startblokken en kwam bij 18-18 langszij. De oranjehemden lieten in de tweede helft een beter gezicht zien, maar zagen de opponent uit Venlo met 32-26 winnen.

Strijd om de vierde plaats
HV Quintus verloor afgelopen weekend in eigen huis met 19-23 van JuRo Unirek/VZV. Hierdoor blijft Quintus op de vierde plaats staan en is de voorsprong op de nummer vijf, Garage Kil/Volendam, niet groter geworden. Bij een Volendamse zege wordt het gat van vijf punten verkleind naar drie.

Winst in uitwedstrijd
Garage Kil/Volendam won de eerdere ontmoeting met HV Quintus. Op een doordeweekse avond in Kwintsheul werd het na een spannende slotfase 22-23. De ploeg van trainer Ruud van den Broeck zal er opnieuw alles aan doen om, dit keer voor eigen publiek, de punten in de wacht te slepen. De bezoekers uit Zuid-Holland zal zich op zijn beurt willen revancheren. Het belooft een mooie wedstrijd te worden voor de handballiefhebbers.

Tickets
Kaarten zijn vooraf te bestellen bij Betty Zwarthoed via bettyzwarthoed@hotmail.com of 06-30264646. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer, of je lid bent van KRAS/Volendam, het aantal kaarten en om welke wedstrijd het gaat. De toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar bij de ingang van sporthal Opperdam.