VOLENDAM - Garage/Kil Volendam neemt het aanstaande zaterdag in eigen huis op tegen Fit & Fun/Voorwaarts. De wedstrijd tegen de dames uit Twello begint om 19:00 uur in sporthal Opperdam.


Op hetzelfde strijdtoneel verloor Garage/Kil Volendam vorige week van HV Quintus. Na een goede eerste helft, zochten beide teams met een gelijke stand van 11-11 de kleedkamers op. In de tweede helft wist het team van Ruud van den Broeck de strijd die geleverd werd in de eerste helft niet door te zetten. Zo eindigde de wedstrijd in een 17-23 overwinning voor HV Quintus.

Vechten voor de vijfde plaats
Fit & Fun/Voorwaarts verloor in de vorige speelronde van runner-up Cabooter Group/HandbaL Venlo. In eigen huis werd het 22-39. Voorwaarts, dat dit seizoen promoveerde, blijft hierdoor de negende plaats in de Eredivisie bezetten met zeven punten. Garage Kil/Volendam staat nog steeds op de vijfde plaats met elf punten. De strijd om deze notering blijft spannend, aangezien er nog vier teams in de race zijn voor deze plaats.

Duel der promovendi
Het duel tussen de promovendi eindigde in Twello in een 30-36 overwinning voor Garage Kil/Volendam. Het zou mooi zijn om deze wedstrijd ook voor eigen publiek in winst om te kunnen zetten om de vijfde plaats te blijven verdedigen. Garage Kil/Volendam kan hierbij alle support gebruiken en hopen op volle tribunes aanstaande zaterdag.

Tickets
Kaarten zijn vooraf te bestellen bij Betty Zwarthoed via bettyzwarthoed@hotmail.com of 06-30264646. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer, of je lid bent van KRAS/Volendam, het aantal kaarten en om welke wedstrijd het gaat. De toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar bij de ingang van Sporthal Opperdam. Klik hier voor informatie over de tickets.

Livestream
Zaterdag niet aanwezig in sporthal Opperdam? De verrichtingen van Garage Kil/Volendam zijn ook te volgen via een livestream.

Programma Eredivisie
Zaterdag:
Garage Kil/Volendam - Fit & Fun/Voorwaarts
Cabooter Group/HandbaL Venlo - Westfriesland/SEW
Boer’n Trots Kaas/DSVD - Geonius/V&L
HV Quintus - OTTO Work Force/VOC Amsterdam

Zondag:
Borhave - JuRo Unirek/VZV