VOLENDAM - IJsselmeervogels heeft op bezoek bij Jong FC Volendam drie zeer gelukkige punten gepakt. de ploeg van de interim-trainer Ton Cornelissen en Ruud van der geest won met het kleinst mogelijke verschil in het Kras-Stadion.

De enige treffer van de wedstrijd werd gemaakt door voormalig Volendam-speler Daniël van Son die na twintig minuten de bal hard in het dak van het doel schoot. Daarvoor had de thuisploeg al kansen gehad via Milan de Haan en Jim Beers, maar zij hadden het vizier nog niet op scherp staan.

Dat ging nog meer op in de tweede helft waarin de gasten er nauwelijks nog aan te pas kwamen. Invaller Tayrell Wouter, Idrissi, Antonioli en Douiri kregen prima mogelikheden, maar kreeg men de bal al tussen de palen dan lag de prima keepende schaap in de weg waardoor het bij 0-1 bleef.