KATWIJK - Jong FC Volendam heeft het uitduel tegen Quick Boys in winst weten om te zetten. Op Sportpark Nieuw Zuid zegevierde de ploeg van trainer/coach Kiki Musampa met 1-3.

De eerste twee treffers vielen al snel in een open wedstrijd. De Volendammers kwamen wat gelukkig op voorsprong toen een poging van Jordi Blom op de lat belandde, maar de bal via de rug van keeper Van der Helm alsnog in het doel viel. Drie minuten later was het alweer gelijk. Youssef El Kachati wist een voorzet van Jeffrey Ket op waarde te schatten. Kansen volgden er daarna over en weer, doch de 1-1 bleef tot de rust staan.

De kentering viel na tien minuten in de tweede helft. Sem van Duijn zag na een harde tackle op Derry John Murkin zijn tweede gele kaart. Jong FC Volendam profiteerde snel toen Jay Koorndijk een corner van Younes Taha tegen de touwen kopte. Tien minuten later besliste invaller Imran Nazih het duel definitief toen hij met een knappe voetbeweging Van Der Helm voor een derde keer liet vissen: 1-3.

Jong FC Volendam sluit de competitie zaterdag af met een thuisduel tegen Excelsior Maassluis om zich daarna te richten op de play-offs tegen Jong Almere City FC. Quick Boys, elfde in de stand, eindigt de competitie met de derby bij Noordwijk.