VOLENDAM - Het partnerschap tussen HV KRAS/Volendam en hummel is met vier jaar verlengd. Het internationale sportmerk is al sinds 2012 de kledingleverancier van de handbalvereniging en zal ook de aankomende jaren op de shirts blijven pronken.

De overeenkomst wordt hierbij voor de tweede keer verlengd. In 2015 besloten KRAS/Volendam en hummel ook al langer met elkaar door te gaan. Naast de sponsoring van het eerste herenteam gaat hummel voortaan ook de damestak van KRAS/Volendam ondersteunen. “Het is fantastisch”, vindt Piet Kes, voorzitter van KRAS/Volendam. “Het doet mij meer dan goed dat een gerenommeerd sportmerk als hummel zoveel vertrouwen heeft in onze vereniging. Deze verlengde samenwerking onderstreept dit vertrouwen.”

Ook Marthijn Pothoven, algemeen directeur van de overkoepelende organisatie Deventrade, is verheugd met de vernieuwde overeenkomst. “Toen we deze samenwerking in 2012 startten, spraken we al gezamenlijk de wens uit voor een langdurig en prettig partnerschap. Dat we het contract nu voor de tweede keer op rij verlengen, is een mooie bevestiging hiervan. We zijn bijzonder trots op de prestaties in de BENE-League, maar volgen ook met plezier alle andere teams van KRAS/Volendam die in hummel-kleding spelen. Het is juist die combinatie van top- en amateursport die ons zo goed past.”