VISÉ - HV KRAS/Volendam beleefde een sombere avond in Wallonië. Op bezoek bij HC Visé BM werd met behoorlijk verschil verloren: 35-22. Lichtpuntje was de rentree van Jorn Smits.


De Limburger deed voor het eerst sinds zijn komst naar Volendam mee en was gelijk goed voor vier treffers. Smits kon echter niet voorkomen dat de aanvallende motor zaterdagavond behoorlijk haperde. In de eerste helt kwamen de mannen van trainer Hans van Dijk, die ook volgend jaar voor de groep staat, niet verder dan acht treffers. Visé zette daar het dubbele aantal tegenover: 16-8.

De Volendammers konden die achterstand niet goedmaken. Sterker nog, Visé behield het overwicht en bouwde langzaam de score uit. Halverwege de tweede helft leidden de Belgen met 27-17. Uiteindelijk zou de teller stoppen bij 35-22. Behalve Smits maakten ook Florent Bourget en Jordy Baijens vier treffers.

Komende dinsdag start voor HV KRAS/Volendam het bekeravontuur. De Volendammers gaan op bezoek bij tweedeklasser Ha-Stu. De wedstrijd in Nijmegen begint om 21.00 uur.