VOLENDAM - KRAS/Volendam heeft de laatste wedstrijd van 2019 niet in een overwinning kunnen omzetten. De ploeg van trainer Hans van Dijk ging in sporthal Opperdam met 20-22 onderuit tegen JD Techniek Hurry-Up.


De ploegen gingen in de openingsfase gelijk op, maar het was Hurry-Up dat halverwege de eerste helft aan de leiding ging. KRAS/Volendam kreeg veel kansen, maar had moeite de uitblinkende doelman Sven Hemmes te kloppen. Toch zat de thuisploeg met rust nog goed in het spoor van de Drenten: 9-10.

De Volendammers kwamen na de onderbreking slap uit de kleedkamer en zagen Hurry-Up uitlopen naar 10-16. De inhaalrace werd ingezet en met nog acht minuten op de klok kwam KRAS/Volendam terug tot 19-20. Mede door een aantal fraaie saves van Dennis Schellekens bleven de oranjehemden in de race. In de slotminuten kon het duel bij een stand van 20-21 nog alle kanten op gaan. Slordig balverlies bij de thuisploeg leidde in de laatste minuut echter een onnodige tegentreffer op, waardoor de punten naar Zwartemeer gingen: 20-22.

HV KRAS/Volendam - JD Techniek Hurry-Up 20-22 (9-10)
Scores KRAS/Volendam:
Gerrie Eijlers, Dennis Schellekens; Tim Claessens 4, Florent Bourget 4/3, Robin Jansen 3, Leon Geus 2, Collin de Vette 2, Erik Blaauw 2, Sander Visser 1, Jort Neuteboom 1, Robin Nagtegaal 1, Jordy Baijens, Diego Jacobs, Jeroen Roefs, Ognjen Lekovic.