AALSMEER - KRAS/Volendam is nog altijd op zoek naar de eerste punten in de BENE-League. De ploeg van trainer Hans van Dijk verloor zaterdag ook het derde duel in de grensoverschrijdende competitie van streekgenoot Green Park Aalsmeer: 34-29.

De oranjehemden reisden met sterke revanchegevoelens af naar sporthal De Bloemhof. Een paar weken eerder verloor KRAS/Volendam namelijk in de strijd om de Supercup met een minimaal verschil van de Aalsmeerders.

Van de zo gewenste zege was echter geen moment sprake. Aalsmeer nam vrijwel direct afstand van de bezoekers en ging bij het klinken van het rustsignaal met zes punten aan de leiding: 18-12. Na de onderbreking liep het verschil op tot in de dubbele cijfers, maar werd de schade in de slotfase nog enigszins verminderd tot een verschil van vijf. Spannend werd het echter niet.

Komende zaterdag speelt KRAS/Volendam de eerste thuiswedstrijd in de BENE-League. Om 19:00 uur is Handbal Tongeren de tegenstander.

Green Park Aalsmeer – HV KRAS/Volendam 34-29 (18-12)

Rood: 36. Tim Claessens (KRAS/Volendam).

Scores KRAS/Volendam: Dennis Schellekens, Gerrie Eijlers; Erik Blaauw 7, Florent Bourget 5/3, Jort Neuteboom 4, Tim Claessens 3, Sander Visser 3, Ognjen Lekovic 2, Stefan Schilder 1, Jeroen Roefs 1, Leon Geus 1, Collin de Vette 1, Stefan van Gils 1, Robin Nagtegaal, Robin Jansen.