VOLENDAM - Op zondag 13 oktober aanstaande speelt FC Volendam de vroege middagwedstrijd tegen FC Den Bosch. Al om 12:15 uur wordt in het Kras Stadion afgetrapt voor een op papier, heerlijke pot voetbal. En daar wil FC Volendam zoveel mogelijk supporters uit de regio van laten genieten.

Om de wedstrijd zo toegankelijk mogelijk te maken en hier op een ludieke manier invulling aan te geven, is in samenwerking met de Volendam-Marken Express besloten om supporters uit Marken en Monnickendam per boot op te halen!

Per boot naar FC Volendam
Voor het sterk gereduceerde tarief van € 2,50 per persoon (een normale retour met de Volendam-Marken Express kost € 13,50 p.p.) is het mogelijk voor supporters uit Marken en Monnickendam om over het water naar FC Volendam – FC Den Bosch af te reizen. Uiteraard wordt iedereen ’s middags ook weer thuisgebracht!

Het schema ziet er als volgt uit:
Heenreis
- 10:15 uur; Afvaart vanuit de haven van Marken
- 10:45 uur; Aankomst in de haven van Monnickendam
- 10:55 uur; Afvaart vanuit de haven van Monnickendam
- 11:30 uur; Aankomst in de haven van Volendam
- 11:35 uur; Wandeling richting KRAS Stadion
- 12:15 uur; Aftrap FC Volendam – FC Den Bosch

Terugreis
- 14:45 uur; Afvaart vanuit de haven van Volendam
- 15:15 uur; Aankomst in de haven van Monnickendam
- 15:20 uur; Afvaart vanuit de haven van Monnickendam
- 15:45 uur; Aankomst in de haven van Marken

Jong en oud zijn van harte welkom om mee te varen met de “FC Volendam Express” met als opstapplaatsen de havens van Marken en Monnickendam. Beleef deze unieke mogelijkheid om af te reizen naar een wedstrijd van FC Volendam. Wij hopen op ieders enthousiasme, een goed gevulde boot en natuurlijk op een vol stadion.

De bootretour is eenvoudig aan te schaffen via: www.fcvolendam.nl/vaarmee.