VOLENDAM - Over een paar dagen is het weer zover; de FC Volendam Open Dag van seizoen 2018/'19!

Naast een recordaantal attracties met sport- en spelelementen zullen op het kunstgrasveld naast de Steven van Dorpelhal een aantal nieuwe uitdagingen opgesteld staan. Zo zal voor het eerst een heuse lasergame te spelen zijn in een enorme verduisterde tent vol gangen en kunnen kids hun uitweg proberen te vinden in een labyrint dat bestaat uit maar liefst 28 kamers! Net als vorig jaar kan iedereen zichzelf op de elftalfoto van FC Volendam laten zetten en zullen de balkunstenaars van Streetkings een onnavolgbare show weggeven.

Uiteraard wordt uitgebreid stilgestaan bij de spelerspresentatie van onze selectie en is daarna gelegenheid een handtekening te bemachtingen in de Runderkamp Lounge. In de kramen die staan opgesteld naast de ingang van de Pé Muhren Tribune is onder andere het nieuwe thuisshirt verkrijgbaar met korting. Op het plein voor de Van Dorpelhal zorgt topcateraar Runderkamp voor de lekkerste broodjes, kan je een patatje scoren bij de frietkraam en zullen de mensen van Lodewijck zorgen voor heerlijke broodjes kroket en bitterballen. Verder staat een bar klaar om jong en oud van iets te drinken te voorzien.

De Open Dag wordt traditiegetrouw afgesloten met een oefenwedstrijd. Dit jaar zijn "de buren" van Almere City FC de tegenstander.

Het volledige programma van de Open Dag 2018/'19 zal er (bij benadering) als volgt uitzien:

15:30 uur Start Open Dag en opening Funplein, Foodplein en kramen met o.a. 'Een kijkje in de Spelersbus', Stormbanen, Lasergame, Labyrint, Trampolines, Base Jump, Foodplein (Runderkamp, Lodewycks, Patatkraam)

15:45 uur Straatvoetbalshow Streetkings

16:00 uur Peppino vermaakt jong en oud op het 'Foodplein'

16:45 uur Spelerspresentatie rond de DJ booth

17:15 uur Signeersessie in de Runderkamp Lounge

18:30 uur Sluiting Funzone (kunstgrasveld naast Steven van Dorpelhal), Foodplein blijft geopend tot aanvang wedstrijd

19:00 uur Aftrap FC Volendam - Almere City FC (Runderkamp Lounge en Club van 200 geopend voor horeca)

21:00 uur Einde Open Dag FC Volendam 2018/'19