BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Na twee overwinningen op rij is RKAV Volendam zaterdag tegen de eerste nederlaag vanhet seizoen opgelopen. De gehavende ploeg van trainer Johan Steur hield tegen SV Eemdijk zeventig minuten stand, maar moest toch zijn meerder erkennen.

Door diverse oorzaken kon Steur geen beroep doen op Sonny en Joey Tol, Stefan Plat en Daan Ibrahim. Met een jonge ploeg wist men niet al teveel kansen verschaffen, maar gaf men ook niet al teveel weg en de 0-0 ruststand was dan ook terecht.

Ook na de rust hielden de Volendammers nog lang stand, maar in de 70e minuut opende Sellimi de score voor de thuisploeg. De hoop op een resultaat verdween kort hierna voor de Voledammers toen Van den Dikkenberg ook nog de 2-0 liet aantekenen.