VOLENDAM - Het seizoen voor promovendus FC Volendam zit er op. De ploeg van trainer Wim Jonk wist op de laatste speeldag van het seizoen op het nippertje gelijk te spelen tegen FC Eindhoven, dat zich mag opmaken voor de play-offs waarin het De Graafschap treft.

FC Volendam wilde de promotie nog eens extra vieren voor eigen publiek, maar speelde slordig. FC Eindhoven, dat de vierde periodetitel kon pakken, kwam al snel op voorsprong door Joey Sleegers.

Sleegers, dit seizoen toech al in vorm, wist kort na de rust de score te verdubbelen en een nederlaag leek in de maak voor FC Volendam. Gaetano Oristiano vond na een ur spelen echter de aansluiting en in de blessuretijd wist Daryl van Mieghem nog een punt te redden voor de thuisploeg: 2-2.