ERMELO - Op bezoek bij DVS '33 in Ermelo heeft RKAV Volendam een 0-2 voorsprong uit handen gegeven om uiteindelijk met lege handen huiswaarts te keren. De ploeg van trainer Berry Smit verloor in de slotfase met 3-2.

De gasten werden op weg geholpen door de thuisploeg toen El Ablak slordig balverlies leed en Lennart Tol al na acht minuten kon profiteren. Kort hierna hield keeper Huiskamp vervolgens Roy Tol van een tweede Volendamse treffer af.

Tien minuten na de rust scoorde Roy Tol echter alsnog, opnieuw na balverlies van de thuisploeg. Vijf minuten later vond Lars van Wetering echter de aansluiting en werd het weer spannend. In de laatste tien minuten werd de druk van DVS '33 te groot en zorgde Omar el Ghazouani voor de gelijkmaker om even later op aangeven van Van Hilten ook de 3-2 te maken. RKAV Volendam probeerde het nog met een slotoffensief, maar de grootste kans was voor de thuisploeg toen Stef Nijland de lat boven keeper Binken teisterde.

Met elf punten uit acht duels staat RKAV Volendam nu op een gedeelde zevende plaats in de Derde Divisie. Komende dinsdag komt men opnieuw in actie als men thuis speelt tegen Harkemase Boys.