UTRECHT - De titelstrijd in de derde divisie is met nog twee wedstrijden te gaan ronduit zinderend te noemen. Koploper RKAV Volendam ging zaterdag met dikke cijfers onderuit bij Hercules en moet nu IJsselmeervogels naast zich dulden waarbij het doelsaldo van de Volendammers nog wel beter is.


In Utrecht begon de koploper bijzonder slecht want de ploeg van Berry Smit keek al na een ruim kwartier tegen een 3-0 achterstand aan. Achtereenvolgens Mitchell Zwart, Lars Vermeulen en Max van Hees wisten het net te vinden. RKAV Volendam wist eerder dit seizoen nog een achterstand ongedaan te maken tegen Hercules en toen de volle buit te pakken, maar ditmaal kende het een totale off-day. Roy Tol miste vlak voor rust nog wel een grote kans, maar daar bleef het bij.

Voor zover nog niet beslist was dat het na een uur zeker toen Franslyn Nsingi de 4-0 liet aantekeken en daarbij bleef het ook. RKAV Volendam heeft dus nog twee wedstrijden te gaan om de titelstrijd te beslissen. Komende zaterdag gebeurt dat were tegen een Utrechtse tegenstander als Kampong naar het vissrsdorp komt.