HARKEMA - RKAV Volendam heeft op het nippertje een punt weten over te houden aan het uitduel bij Harkemase Boys. Invaller Stan Veerman zorgde in blessuretijd voor een 1-1 eindstand.

Het bleek het maximaal haalbare voor de Volendammers waar de Friezen in eigen huis een overwicht hadden, maar voor de goal niet altijd even koelbloedig blevev, De thuisploeg kwam desondanks, zei het fortuinlijk, op voorsprong. Tien minuten voor rust schoot de doorgaans betrouwbare keeper Binken de bal ongelukkig tegen Jari Slort op waarna deze in het doel verdween.

Binken stond wel na rust zijn mannetje bij enkele hachelijke situaties voor het doel. Omdat Harkemase Boys het ook nu niet afmaakte bleef de ploeg van Berry Smit hoop houden en dat was terecht. In de 93e minuut gooide Stefan Plat de bal nog eens voor het doel alwaar Stan Veerman de 1-1 tegen de touwen kopte.