VOLENDAM - Na vier nederlagen op rij heeft RKAV Volendam in de strijd om lijfsbehoud een zeer belangrijke zege geboekt. Tegen Excelsior '31 uit Rijssen wist Azzedine Sout in de blessuretijd de winnende binnen te schieten: 2-1.

Achteraf een terechte zege aangezien deploeg van trainer Berry Smit de gehele wedstrijd de betere was. De schrik sloeg echter om het hart toen Dérian Rijnders halverwege de tweede helft de gasten vanuit het niets op voorsprong bracht. Binnen zes minuten had Perry Karregat de schade echter hersteld.

De thuisploeg ging voor de winst en de beloning kwam alsnog in de blessuretijd toen Sout kon scoren op aangeven van Patrick Plugboer. Door de zege slaat RKAV Volendam een gat van vier punten met de onderste vier ploegen. Op zaterdag 6 mei gaat de Smit-equipe op bezoek bij HSV Hoek.