HENDRIK IDO AMBACHT - RKAV Volendam heeft aan zijn tweede wedstrijd in de Derde Divisie een punt overgehouden. Op bezoek bij ASWH in Hendrik Ido Ambacht kwam de ploeg van Berry Smit terug van een 2-0 achterstand en wist in de slotfase een punt te redden: 2-2.

Promovendus RKAV Volendam, vorige week goed gestart met een zege op VVOG (3-2), en de degradant uit de Tweede Divisie deden niet veel voor elkaar onder. Toch had ASWH in eerste instantie het geluk aan haar zijde toen Remko Schaap al vroeg ongelukkig zijn eigen doelman passeerde. Na een klein half uur werd die score verdubbeld door Mohamed El Kharbachi. Kort voor de rust kwam RKAV Volendam. Met dank aan Roy Tol passeerde oo Niek den Heeten zijn eigen keeper.

Op basis van het gehele duel had RKAV Volendam recht op een punt en die kwam er uiteindelijk in de 89e minuut toen Daan Steur voor de 2-2 wist te zorgen.

RKAV Volendam speelt komende zaterdag thuis als het DOVO ontvangt (14.30 uur)